Werving en selectie uitbesteden, als je het goed wilt doen

Professionele ondersteuning nodig bij het invullen van vacature?

Wij zoeken graag doelgericht met je mee. Als intermediair kunnen we objectief en vooral overtuigend overbrengen wat jouw organisatie en vacature zo bijzonder maakt. Onze manier van werken is even persoonlijk en proactief. Juist dát maakt dat we die ene zeldzame professional weten te vinden van wie je dacht dat-ie niet zou bestaan.

Waarom zou je het uitbesteden?

Veel bedrijven, organisaties en instellingen hebben een eigen hrm-afdeling. Mooi, wij werken graag samen in het wervingstraject. Met Onwijs Recruitment als externe specialist combineer je de kennis van je eigen medewerkers met de creativiteit van ons. Daardoor zijn we eigenlijk gewoon een verlengstuk van je eigen organisatie. En is het niet zo dat twee nog altijd meer zien dan één?

Werven zonder omkijken

Bovendien: werven kost je eigen medewerkers veel tijd, naast hun eigen werk. Ons proces is er specifiek op ingericht. We nemen desgewenst alles van je over. Van het eerste contact met de kandidaat tot ondertekening van de contracten. Werving is ons vak. Een dynamisch vak dat we met plezier uitoefenen. Daarom zijn we voor kandidaten ook heel flexibel bereikbaar.