Groen & duurzaam

Onwijs groen rijden

Zo efficiënt en zuinig mogelijk van A naar B! Dat is het uitganspunt van Onwijs als het gaat om mobiliteit. Mocht de trein geen uitkomst bieden dan maken bieden wij mobiliteit aan op een zo groen mogelijke manier!
Ook ons eigen wagenpark is groen. Wij zetten enkel elektrische auto’s in om zo een steentje bij de dragen aan de verduurzaming van het milieu.

Fit & mentaal gezond

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal en daar zorgen wij goed voor! Om ze gezond en vitaal mogelijk te blijven stellen wij bedrijfsfitness, online voedingsadvies en stoelyoga beschikbaar, voor aan al onze Toppers! De ideale combinatie van een gezond lichaam, een gezonde geest en gezonde voeding.

Leven lang ontwikkelen

Stilstand is achteruitgaan! Maar hoe maak je levens lang leren leuk? Simpel, Je maakt het gewoon net zo leuk als series kijken, likes uitdelen of een winnend doelpunt scoren. Zo krijgen wij iedereen aan het leren door het verrassend leuk te maken! Wij als Onwijs staan achter de gezonde ontwikkeling van onze medewerkers en bieden dit dan ook graag aan voor iedereen met een intrinsieke motivatie die zichzelf verder wenst te ontwikkelen!

We love fietsplan

Fietsen houdt onze werknemers gezond en heeft bewezen het ziekteverzuim met 1 tot 2 dagen te verlagen. Daarnaast brengt het je op een gezonde manier van je huis tot aan de schoolpoort! Van een blits brikkie tot een elektrische toerfiets. Wij supporten het!

Kom in contact Wij helpen je graag verder.